Referenciáink

Visszajelzések és vélemények eddigi munkáinkról

 

 

 

 

Csodálatos esküvő egy csodálatos helyen!!!
Tavaly szeptemberben ünnepeltük a balatonfüredi Anna Grand Hotelban az esküvőnket, amit Végh Dávid az esküvőszervezőnkként egy csodálatos és felejthetetlen ünneppé varázsolt a számunkra.A majdnem egy évig tartó tervezési időszak alatt Dáviddal szinte napi kapcsolatban voltunk, aki óriási segítség volt a számunkra, hiszen Németországból kellett megterveznünk-megszerveznünk minden lépést. Dávid mindig elérhető volt a számunkra, s mindig kedvesen és fáradhatatlanul válaszolta meg ezernyi kérdésünket.Ő segített nekünk a vendégeink - akik nagy része szintén külföldről érkezett és egy szót sem beszélt magyarul - szobafoglalásában és annak visszaigazolásában,a vendégeket szállító kisvonat megszervezésében, és nagyon szakszerű tanácsokat adott a vacsorai menü illetve az éjféli büfé összeállítánál is. Dávid hozzáértése nélkül bizony eléggé elveszettnek éreztük volna magunkat a vacsorához illő borok és az esküvői torta kiválasztásánál is. Az ülési rend és és teremdíszítés megszervezése mellett még egy kedvezőbb italcsomagot is letárgyalt a számunkra, ami anyagi téren nagy előnyünkre vált.
Nyugodtan élvezhettük életünk legfontosabb napját, hiszen tudtuk, hogy egy nagyon lelkes, hozzáértő és megbízható szakember gondoskodik az este tökéletességéről.
Még egyszer szívből köszönjük a kedves segítségedet.
Enikő & Nicolaus 
From start to finish David made the arrangements of our Hungarian wedding simple, hassle free and enjoyable. He meticulously and patiently organised every element of our day from negotiating with caterers to tracking down a suitable vintage car for the event, all whilst we were int he UK. He inspired confidence throughout the process and we always felt we were in a calm and safe pair of hand.
The day itself at the Anna Grand Hotel in Balatonfured could not have been more perfect and was a reflection of the tireless effort, planning and considered personal involvement David provided throughout the process. The customers service and attention to detail could not be faulted and the wole process was pleasure rather than difficult and comlicated.
We would have no hesitation in thoroughly recommending David to anyone organising a foreingn wedding in Hungary.
Nick and Rita Heather

Kedves Lake Event,

Kedves Adri és Dávid!

 

2014.10.11.-re tűztük ki a mi „nagynapunkat”. Régóta terveztük már, hogy majd egy szép nagy lagzival ünnepeljük majd ezt a szép napot. Az esküvő megszervezésénél  jelentős gond volt, hogy külföldön dolgozunk és pont a főszezon kellős közepén kellett volna a szervezést lebonyolítani és még a meghívókat is elvinni a kedves vendégeknek. Hamar beláttuk, hogy nekünk segítség nélkül ez nem fog menni, így kerestük fel a Lake Event  Rendezvényirodát, hogy profik szervezzék meg az esküvőnket!

Az első megbeszélés alkalmával mindketten megnyugodva egyetértettünk abban, hogy jó kezekbe került az „ügyünk”. J  Hamar sikerült  összhangba hozni az elképzeléseinket  az általuk ajánlott lehetőségekkel, s innentől kezdve nekünk csak az volt a feladatunk, hogy az ajánlatok, szolgáltatók közül kiválasszuk a legmegfelelőbbet . Az egész szervezés alatt valamint  a  fotós, videós, zenész kiválasztása alatt mindig arra törekedtek, hogy nekünk az a legjobb legyen, s az elsődleges szempont a mi elképzelésünk, kívánságunk volt. Tényleg úgy éreztük, hogy valóban csak a rendezvény sikere számít és ez az elsődleges cél! Úgy gondoljuk ez az, ami a szolgáltatókat megkülönbözteti  egymástól a mai világban.

Az esküvőnk nagyon jól sikerült, a násznép –és természetesen mi is - nagyon meg volt elégedve a  helyszínnel,  a zenével,  a dekorációval, mindenki  örült az egyedi köszönőajándékoknak. Tényleg nagyon jó és egyben szép és méltó ünnepe volt ez a nap az egybekelésünknek!

Nagyon nagy köszönettel  tartozunk nektek, hogy életünk legszebb napjává varázsoltátok házasságkötésünk napját!  Köszönjük!!!

S ezeket a sorokat azoknak írjuk, akik most még azon hezitálnak, hogy melyik rendezvényszervező irodára bízzák az esküvőjük megszervezését, hogy ne keresgéljenek tovább, mert megtalálták  és az a tapasztalat, ismeretség,  rendelkezésre álló információ ami Dávidnál és Adrinál megvan, az a garancia arra, hogy a ti napotok is tökéletes legyen!

Andi és Gábor 

Egyúttal ugyancsak köszönetet szeretnék mondani Önnek,  a Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet éves Tudományos Napjainak nívós megszervezéséhez nyújtott segítségéért.

Úgy vélem, hogy maradunk hosszútávú partnerük.

Üdvözlettel:

Zsolt Liposits, MD, DSc
Professor

Department of Endocrine Neurobiology
Institute of Experimental Medicine
Hungarian Academy of Sciences

 

David has done a great job organising our wedding and liaising with the venue on our behalf, especially as we were based overseas.
We found him very approachable and friendly. It was very helpful that he knew the area and had good local contacts.
We would happily recommend Lake Event to anyone who`s planning a wedding at the beautiful Balaton.

Chris&Csilla

 

2015. november 30-án egy szenzációs osztálykirándulásban volt részünk. Dávid osztályom részére erre a napra, különjáratot szervezett. A kirándulást Tihanyban kezdtük meg, hol a szakmaiság jegyében a Club Tihany Üdülőfalut tekintettük meg a szálloda igazgatójának körbevezetésével. Ezt követően pincelátogatással és borkóstolóval egybekötött szakmai programot szervezett a SÉF Szakképző Iskola 13. évfolyamos vendéglős technikus osztályának.

A szüretről és a borkészítésről hallgattuk az érdekességeket, mindközben pedig lehetőségünk is volt megkóstolni azokat. A borász, hosszasan sorolta azokat a kívánalmakat és tulajdonságokat, amelyeknek egy adott fajtából készült bornak meg kell felelnie.

A borkóstolás után mangalica zsíros kenyeret ettünk lilahagymával. Isteni volt! Nagy szükség is volt rá, mert addigra már a jó erős borok elég sok savat termeltek! Valószínűleg ennek köszönhettük azt is, hogy hamarosan egy rögtönzött „házibuli” kerekedett nótázással és tánccal! (A képek magukért beszélnek!)

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a magas szakmai színvonalat, a házias ízeket és barátságos fogadtatást, amiben részünk volt a Végh Családi Pincészetben.

Klock Erzsébet, osztályfőnök